Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat is Bloomy?

De eerste online bloemenwinkel waar een boeket kan worden aangepast naar eigen wens en stijl.

Wat zijn aanpasbare boeketten?

Boeketten kunt u in de zgn. schik-tool van de website aanpassen vanaf 22.50 tot 40,- Euro. Onze bloemisten maken het boeket zoals u het heeft samengesteld.  Erg leuk om te geven!

Waar komende de bloemen vandaan?

Barendsen Flowers is de leverancier van onze duurzame bloemen. De boeketten worden verzonden vanuit de Barendsen boeketterie op de bloemenveiling Aalsmeer. Barendsen heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist in maatwerk. Barendsen betrekt veel van haar bloemen rechtstreeks van kwekers in het Westland. Voor meer informatie bezoek de website van Barendsen:  www.barendsen.nl

Wat zijn duurzame bloemen?

Duurzaamheid in de sierteelt betekent duurzaam telen met respect voor mens en milieu, slimme duurzame logistiek en duurzaam bestellen.

Duurzaam telen: alle bloemen worden betrokken van telers die gecertificeerd zijn door het Milieu Programma Sierteelt (MPS) en/of meedoen aan het Fair Flowers Fair Plants programma. Seizoensbloemen staan bij ons centraal. Indien beschikbaar betrekken wij bloemen van gespecialiseerde  biologische gecertificeerde telers.

Slimme duurzame Logistiek: onze bloemenleverancier Barendsen maakt gebruik van een elektrische aangedreven transportbus en spaart het milieu door het ophalen van bloemen bij de kwekers in het Westland slim te combineren met het bezorgen in de regio Haaglanden. Doordat Barendsen bloemen rechtstreeks van de kweker betrekt zijn ze sneller bij u.

Duurzaam bestellen: hoe eerder u bestelt hoe verser en duurzamer u bloemen zullen zijn, immers tussen oogst en vaas zitten in de traditionele keten vaak meerdere dagen waarbij bloemen via diverse schakels in de sierteeltketen uiteindelijk de vaas bereiken. Als wij u bestelling minimaal twee dagen van te voren ontvangen gaan de bloemen rechtstreeks van de kweker in de vaas. Efficiënter en verser kan het haast niet.

Waar worden de bloemen afgeleverd?

Bij de receptie of expeditie van uw ministerie of departement in regio Haaglanden. Of bij een van uw medewerkers, klanten of collega’s thuis.

Uit welke boeketen kan ik kiezen en wanneer worden die bezorgd?

Op de mijn werkplek Den Haag;

- Kantenklare boeketten tot 17.00 uur online bestellen, levering  de volgende werkdag vóór 10.00 uur

- Aanpasbare boeketten tot 15.00 uur online bestellen, levering volgende werkdag vóór 10.00 uur

- Spoedbestellingen dezelfde dag kunt u vóór 11.00 uur online bestellen en worden vóór 16.00 uur geleverd ( Let op! dit is een minder duurzame keuze, omdat er een aparte bezorging plaats moet vinden en duurzame bloemen niet kunnen worden gegarandeerd).

Voor spoed bestellingen maken wij gebruik van lokale bloemisten en kan het boeket afwijken van de gewenste online keuze. Uiteraard doen wij ons best om uw wens zo goed mogelijk op te volgen.

Kan ik ook binnen paar uur een boeket geleverd krijgen?

In uitzonderlijke situaties en uitsluitend via onze klantenservice kunt u tot 16.00 uur een superspoed bestelling doorgeven. In overleg proberen wij u een boeket te leveren binnen 2,5 uur. (Let op! dit is een minder duurzame keuze omdat er een aparte bezorging plaats moet vinden en duurzame bloemen niet kunnen worden gegarandeerd).

Voor superspoed zendingen maken wij gebruik van lokale bloemisten en kan het boeket  afwijken van de gewenste online keuze.

Kan ik ook een boeketje bij iemand thuis laten bezorgen?

Wij leveren graag een mooi duurzaam boeket bij uw klant of collega thuis. Deze boeketten worden uitsluitend de volgende werkdag geleverd, of indien er geen haast is, op een door u aangeven dag.

Wie kan ik bellen als ik vragen heb?

Voor vragen kunt u op bellen naar 06-309 932 83 of mailen naar bloomy@barendsen.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Esther, Marck of Birgit staan u graag te woord.