Levertijden en service

Levertijden

Wij leveren al onze duurzame boeketten rechtstreeks vanuit onze boeketterie op de bloemenveiling in Aalsmeer.

Onze service;

Op uw werkplek Den Haag;

- Kant en klare boeketten tot 17.00 uur online bestellen, levering de volgende werkdag vóór 10.00 uur

- Aanpasbare boeketten tot 15.00 uur online bestellen, levering de volgende werkdag vóór 10.00 uur

- Spoedbestellingen dezelfde dag, vóór 11.00 uur online bestellen, vóór 16.00 uur geleverd ( let op! dit is niet duurzaam omdat er vaak een aparte bezorging plaats vindt) Voor spoed bestellingen maken wij gebruik van lokale bloemisten en kan het boeket afwijken van de gewenste online keuze, Uiteraard doen wij ons best om u wens zo goed mogelijk op te volgen.

Kan ik ook binnen paar uur een boeket geleverd krijgen?

In uitzonderlijke situaties en uitsluitend via onze klantenservice kunt u tot 16.00 uur een superspoed-bestelling doorgeven. In overleg proberen wij u een boeket te leveren binnen 2,5 uur. (Let op! dit is een minder duurzame keuze omdat er een aparte bezorging plaats moet vinden en duurzame bloemen niet kunnen worden gegarandeerd).

Voor superspoed zendingen maken wij gebruik van lokale bloemisten en kan het boeket  afwijken van de gewenste online keuze.

Kan ik ook een boeketje bij iemand thuis laten bezorgen?

Wij leveren graag een mooi duurzaam boeket bij uw klant of collega thuis. Deze boeketten worden uitsluitend de volgende werkdag geleverd of indien er geen haast is op een door u aangeven dag. Bestellen vóór 17.00 uur. Wij leveren niet op zondagen. 

Spoed bestellingen

Spoedbestellingen dezelfde dag, voor 11.00 uur online bestellen voor 16.00 uur geleverd (Let op! dit is een minder duurzame keuze omdat er een aparte bezorging plaats moet vinden en duurzame bloemen niet kunnen worden gegarandeerd).

In uitzonderlijke situaties en uitsluitend via onze klantenservice contact kunt u tot 16.00 uur een superspoed bestelling doorgeven. In overleg proberen wij u een boeket te leveren binnen 2,5 uur.  (Let op! dit is een minder duurzame keuze omdat er een aparte bezorging plaats moet vinden en duurzame bloemen niet kunnen worden gegarandeerd).

Voor spoed bestellingen maken wij gebruik van lokale bloemisten en kan het boeket afwijken van de gewenste online keuze, Uiteraard doen wij ons best om u wens zo goed mogelijk op te volgen.