Passie voor bloemen

Bloemen geven jou de gelegenheid om jouw verhaal te vertellen. Waarom koop je bloemen en waarom juist die ene specifieke bloem. Het gevoel, de emotie die jij over wilt brengen in combinatie met de herkomst en de historie van de bloemen vormt altijd een boeiend verhaal. 

Eric wil jou met Bloomy graag zelf het verhaal laten vertellen. Door jou in de gelegenheid te stellen om zelf te kiezen, te creëren en het verhaal te delen. 

Wij willen je het hele jaar de gelegenheid bieden om unieke bloemen te kunnen kopen, bloemen die jij niet zo snel bij de bloemist zult vinden. Eric kan een uniek assortiment bieden omdat hij samenwerkt met een bloemengroothandel op de veiling in Aalsmeer, waar dagelijks veel bijzondere bloemen hun weg vinden naar bloemisten in Europa. 

Het unieke aan Bloomy is dat de consument veel meer keuze heeft dan alleen kant-en-klare boeketten in een bepaalde kleur. Om meer te kunnen bieden heeft Eric een speciaal bloemschiktool ontwikkeld, waarmee jij zelf jouw boeket kunt samenstellen. 

Dit alles maakt Bloomy Floral Creations dé online bloemist waar jij veel keuzevrijheid hebt en waar unieke bloemen weer beschikbaar worden. Vol dynamiek gaat Bloomy in mei live om vanaf dat moment telkens in ontwikkeling te blijven. Door goed te kijken en te luisteren naar de consument blijft Bloomy aansluiten bij de wensen van de consument van nu. 

Bloomy Floral Creations. Happiness for all 

 

 

Onze service

 • Duurzame boeketten

  Tot 17.00 online besteld, levering volgende werkdag

  Aanpasbare duurzame boeketten

  Tot 15.00 online besteld, levering volgende werkdag
 • Verzending

  € 6,50 verzendkosten
 • Klant contact service

  Heeft u vragen of speciale wensen?
  Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur

  Heeft u een klacht?
  Vul ons formulier in
  Per telefoon; 06-30 99 32 83
  Per e-mail; bloomy@barendsen.nl
 • Betaalmogelijkheden

  U kunt betalen met iDeal en creditcard